Painoni oli vähän laskennut tän viikon aikana, jee. Osasyy siihen oli kyl se että menkat ovat ohi tätä kertaa - painoni aina nousee just ennen menkat. Nyt siis taas takasin "luotettaviin" painonlukemiin.

Graduni oon saanut palautettu tokan  kerran, huomenna saan teitää mitä mieltä ovat siitä. Mitä tarkoittaa sen että huomenna lähden siis Turkuun. Mikä vuorollaan tarkoittaa sen että huomenna syön epätervellisesti :/ Syön aina epätervellisesti kun olen Turussa käymässä... Lähden heseen syömään kun en muualle jaksa mennä (Tiedän, opiskelijaravintoloista sais paljon tervellisempää ja halvempaa ruokaa... Pitäis sielä käydä, mutta kun on niin paljon helpompi käydä heses... Olen huono, heikko ihminen.) Sen lisäks jos käyn jonkun kaverin kanssa kahvilassa, niin tulee helposti ostettu jonkun pullan tai leivoksen tai jotain. Sellasta mitä ei täällä Helsingissä tuu syötyä.

Eilinen meni syömisen kannalta suht hyvin, vaikka söinkin taas pastaa juustolla - söin silti vaan kohtuuannoksen, enkä mitään jättiläisannosta. Illalla tuli syöty patonkii, jota oksensin :S Muuten ei mitään koko päivän aikana - paitsi maitokahvia - niin kai se ihan siedettävä kaloriamäärä oli. Pitäis oppia laskemaan niitä, mutta kun en jaksa vaivautua. Olen laiska :o