Aamupalana kaksi ruisleipää (kuituja tekee hyvää), päällä viipaloitua kurkkua. Sekä pirkan tuoremehua. Myöhemmin kaupassa (tietenkin) ratkesin ostamaan jäätelön :/ Mutta, hei! Nythän on kesä! Pitäähän sitä vähän jätskiä saada... *ei kerro mitään siitä yhden litran jätskipaketista mikä osti, se oli silti vähärasvaton ja ja... :D Enkä sitä nyt oo vielä syönyt, kyllä se siellä pakastimessa pysyy*

Lounaan söin ulkona puistossa, kaupan mozzarellasalattia ja puoli litraa jaffaa. Nyt keittämässä uusia perunoita myöhäksi päivälliseksi/iltapalaksi. Sen syön tillin ja margariinin (olispa edes kunnon voita...) kanssa, nam! Perunaa on hyvää, sanokoon Atkins-diettiläiset mitä tahansa ;)

Jääkaapissa on salaatinainekset, ehkä illemmalla viel sitäkin laitan. Saahan sitä dietillä salaattia syödä..? Vaikka tideän, mun pitäis kyl silloin jättää pois ne herkkupalat; mozzarella (mun ISO heikko kohta, voin syödä sitä ilman lisukkeita, se on niin hyvää!!) ja auringonkuivattu tomaatteja... Ehkä otan pientä palaa sitä vähärasvasta jäätelöä mitä siellä pakastimessa odottaa...

Kaiken tämän ruan lisäks olen tietenkin juonut vettä, ja nyt lasin limsaa... Jämät tiistain bileistä (seli seli).

Varsinaista treenausta en ole tänään harrastanut (mutta eilen jävin pacessa ja huomenna menossa joogaan!!). Silti ei ole ihan täys liikkumaton päivä, aamupäivällä siivosin ja nyt tulin just kotiin, kävelin Helsingin keskustasta kotiin (Kallioon). Parisen kilssaa sekin.

Eli ei nyt niin huonot tulokset, en ole mässäylyt mitään erityisen paljon - jätskit kuuluu kesään, varsinaisesti tällaisessa lämmössä... Jollen retkahda suunitelmasta täksi illaks annan itselleni 7 astekkoilla 1-10.