Selailin tässä muiden blogeja, voi että ihmiset ovat laihoja, mäkin haluan olla laiha!! Mutta vatsani se vaan kasvaa ja reidet ovat täynnä selluliitteja :o Olen läskilihavaläski!!! Ällöttävä!

Päätin alkaa taas merkkaaminen. Merkkaan siis taulukkoon kaikki mun syömiset. Sain taulukon ravitsemusterapeutilta, ja ohjeet kuinka monta annoksia mun pitäis syödä päivässä. 10 annosta Vilja&Peruna, 3 annosta Hedelmä, 4 annosta Maitovalmisteet, 4 annosta kasvis, liha, kala, muna ym, ja 5 annosta Rasva-ryhmästä. En takuulla syö niin paljon, silloinhan vaan lihoan! Muokkasin niitä ryhmiä niin että tavoitteena on syödä 7, 2, 3, 2, 2 annosta. Sekin on paljon, mutta vähän paremmin. Ehkä vähän laihdun.

Maitoryhmän annostavoite on jo täynnä täks päiväks :o söin jogurttia aamupalaksi, ja maitokahvia. Ei siis mitään maitotuotteita lisää tälle tytölle tänään. Näpit irti jätskistä siis. Mikä on hyvä tavoite muutenkin, syön AIVAN liian paljon jäätelöä... Eilenkin söin PUOLI LITRA tofuline jäätelöä. Joo, se on vähärasvasta, mutta silti... Minne tofujäätelö mahtaa tulla tuossa mun listassa, kun sehän ei ole maitotuote... Hmm...