Painoni on laskennut melkein 2 kiloa yhdessä viikossa! Tekispä niin useamminkin! Ja toivottavasti ne kilot pysyvät poissa, et ne eivät oo ensi viikon mennessä takasin... Yleensähän käy niin että kun kilot yhtäkkiä tippuu, niin ne tulevat yhtä äkkiä takasin :/

En tiedä miksi on tippunut. Olen kai syönyt suhteellisen hyvin. En ole ahminnut, enkä oksentanut. Kai näin iten mä on syönyt on ollut se oikea. Eilen esim söin 4 leipää linsseillä ja juustolla, join vähän ediä ja mixx-mehua ja maitokahvia.

Nälkä on nyttenkin. Pitäis kai syödä, aamullahan olis hyvä jos söis, ja niitä kaloreita kuluttaa päivän aikana. Mutta kun aamulla on helpoin vastustaa näläntunnetta. Silloin ei ole tarve syödä niin kun muuten. Pystyn olemaan koko aamun syömättä, vaikka oliskin nälkä. Sitt syön päivällä. Jos syön aamulla, tulee silti nälkä päivällä, ja syön taas. Tällai syön ainakin vähän vähemmän, luulisin.

Turkuun lähden taas tänään, graduni takia. Tämä kerta lähden vasta illalla, meen kaverin luo yöksi. Toivottavasti se tarkoittaa että en syö mitään illalla. Toivottavasti hänellä ei oo mitään tarjottavaa. En tarte syödä, hyvä vaan jos joudun olemaan ilman iltapalaa!! Huomenna sitt on taas se riski että heseen meen... Yritän olla sinne lähtemättä.

Torstaina oon o takasin Helsingissä. Tapaan täällä kaverin ja mennään yhdessä ulos SYÖMÄÄN. Voi ei... Ja perjantaina äiti tulee käymään, ja me mennään aina ulos SYÖMÄÄN. Eli tulee monta päivää peräkkäin milloin joudun syömään ulkona, luultavasti jotain epätervellistä ja lihottavaa :'( Eli ne kilot jotka nyt olen menettänyt, tervetuloa takasin :x