Sain äidiltä mixerin. Sellainen iso millä tekee juomia, soseja, keittoja yms. Nyt voin tehdä omia juomia hedelmistä ja vihanneksista, jee =)

Aloitin eilen taas merkata kalenteriin mun syömiset. Pakko on saada tämä paino alas!

Eilen söin aika tervellisesti. Ainut pahat oli yksi jäätelötuutti ja yksi muffinsi mikä oli jäänyt juhlista. Viel on neljä muffinsia jääkaapissa, niitä pitäis syödä aika pian... Ärsyttää kun on tollasta syötäviä niin lähellä, ja tunne että on pakko syödä niitä - koska eihän ruokaa poiskaan voi heittää. Kohta kyl heitän pois ne muffinsit, kun ne tulee niin vanhaks. Jollen ahmi niitä ennen sitä.

Keksejäkin jäi aika paljon, mutta onneks ne ei huonoks mee niin nopeasti, eli ei oo mikään pakko niitä syödä. Sieni-parsakaali åasteijoitakin jäi, mutta ne ovat pakastimessa, sinne jäi myös juustomuffinseja jonkun verran.

Jäi sitä enemmänkin syötävää kun olin niin paljon leivonnut, mutta ratkasin sen ongelman niin että lähetin osan mukaan äidin ja mummon kanssa. Olisin lähettänyt suklaamuffinsitkin, mutta kun niitä ei voinut koristeen takia laittaa pussiin :(

Aamupala tänään tulee olemaan juoma tehty kiwistä, banaanista (tiedän, paljon kaloreita, mutta se on niin hyvää.. ja saa siitä jotain hyviäkin aineksia, en muista mitään, mutta jotain se ole.. kaliumia ehkä?) ja rasvattomasta jugurtista. Se on hyvä alku aamulle =)