Nyt juhannuksen jälkeen liikunta on valitettavasti ollut laisuuden puolella. Johtunee eniten tulevista Prideista ja kaikkine ohjelmista, ja koska mun aika menee siihen että siivoan asuntoni vieraita varten - ja siinä onkin siivoamista, en kuullu niihin jolla yleensä on joka nurkka puhtaana :DD

Ruoka on sujunut parempi. Aamupalana nutrilett juomaa sekä näkkileivän juustolla ja salaatilla. Eilen söin sitten kunnon ruokaannos, missä vähän yli puolet lautasesta oli täynnä tuoreita vihanneksia ja muutama viipale aurinkokuivattu tomaattia. Vihannesteiden lisäksi lautaselta löytyi paistettu kasvispihvi (ostettu, mutta lämmityksessä ei tarttenut lainkaan raskvaa kun teflonpannua käytin) ja riisinuudeleita. Riisinuudeleiden veteen olin lisännyt kasvisliemikuution maun takia, mutta ei mitään muuta. Eli mielestäni aika hyvin kootu annos joka piti kylläisenä pitkän ajan. Vähän jäätelöä (4% rasvaa) tuli syöty, mutta ei sitten muuta.

Tänään aamupala samanlainen, mutta päivällinen syötiin ulkona, niin rasvapitous oli luonnostaan korkeempi. Falafelia ranskalaisilla söin, sivulla oli myös vähän vihanneksia onneks. Vähän lisää sitä jäätelöä söin äsken, mutta onhan kesä. En ole lainkaan syönyt ruokailuiden välillä, siitä olen itsestäni ylpeä.

Cokis light ja jäätelö on edelleen minun suuret paheet.