Eipä ole mitään kirjottamista. 0,2 kiloa alaspäin viikossa. Ei mikään huippu, edelleen painan aivan liikaa. En ole liikkunut kuten olisin pitänyt. En ole käynyt lenkillä, enkä salilla. Mutta olen aika hyvin pysynyt erossa herkuista, ja syönyt kunnolla, tervellisesti. Eilen illallakin, kun teki mieli jotain hyvää, tyydyin kuumaan kuppiin.

Olen syönyt kunnon lounas joka päivä, missä on ollut perunaa/riisii, kanaa/kalaa ja minisalaatti/vihanneksia. Tänään ruokalistalla on riisiä ja välimeren maustettu kanaa, ja joko minisalaatti tai vihanneksia.

Rakas tulee mun luo koko viikonlopuksi, päätettiin että syödään tervellisesti. Sen sijan että ostetaan sipsit ja dippi, ostetaan vihanneksia ja dipataan niitä. Muutenkin päätettiin että ei tehdä niin kun viimeks - eli viimeks ostettiin karkkia, sipsejä, jäätelöä, limua... Oli sellaset herkuttelut että! Ei tämä kerta.

Ehkä ostetaan pullon viiniä, vaikka siinä on kyl paljon kaloreita... Mutta se on niin kiva seurajuoma. En ole puhunut hänen kanssa siitä, että halutaammeko viiniä. Tai vietetäänkö raittiinkin viikonlopun. Eihän kyse oo siitä että juotais hirveet kännit, tuskin edes huomaa että ollaan juoneet mitään. Noh, kun hän tulee mennään kauppaan ja sielä vieressä on alko. Katsotaan sitten jos halutaan jotain juomista sieltä.

Ostoslistalla on paljon vihanneksia. Muuta en tiedä vielä, mutta yritetään vältellä rasvaset ja makeat herkut. Dippi vihanneksien kanssa on sallittu - mutta tietenkin ostetaan kevytkermaviiliä!

Voiko laihtua ja silti syödä, niin ettei oo nälkä?