Tuli sitt eilen yöllä syöty taas aivan liikaa :( Kävin ystävän kanssa parilla siideirllä ja se sitt herätti kauhean suolaistenhimo. Niin käytiin mäkkärissä :o Söin KAKSI annosta juustopalloja ja kanahampurilaisen!!! voi kauheeta, nyt on hirvee morkkis... Ja ennen sitä join kolme siideriä, niistäkin tuli ihan v*tusti kaloreita o.O. Ei ihme että oon tällainen läski kun tuollaista meen syömään.

Muuten syöminen on kyl sujunut ihan suht hyvin. paitsi se että leiposin taas mustikkapiirakkaa kun oli jäänyt pohjaaineksia juhlista... Noh, ei siinä niin kauheesti sokeria onneks oo, niin se nyt ei oo _niin_ epätervellistä.. Mutta silti... On se aika paha.

Olen jatkanut mun juomien mixaaminen. Se on kyl tosi kätevä kone. Tänäänkin aamulla join banaani-kiwijuomaa. Banaani tekee sen todella pehmeän makuseks, ja saan siitä hyvin kaliumia (muistaakseni se oli sitä mitä banaanista sai), mutta vähän kyl ärsyttää kun banaanissa on niin paljon kaloreita... Pitäis vaihtaa banaanin vaikka omenaan. Ongelma on vaan se että olen L A I S K A. Omenaa on niin paljon hankalampi kuoria kun banaani...

Suunnittelen että syksyllä alkaisin taas treenata Han Moo Doota. Treenasin sitä ennen ja se oli tosi tehokasta. Ongelma on vaan se että se on aika kallista... Mutta jos jostakin saan siihen rahaa niin alan sitä treenata.