Eilen aloitettiin M:n (kaverin) kanssa terveellinen kuukausi. Hankittiin salikortit, ja oltiin salissa yli 2 tuntia. Sen lisäksi syödään tervellisesti, ja alkoholi on kielettyä. Tämä siis kuukauden aikana alussa. Toivon mukaan paino laskee kun kunto nousee. Yritetään tuon lisäks mennä pitkille lenkille M:n koiran kanssa joka päivä. Eilenkin oli tarkoitus sitä tehdä, mutta olin niin väsynyt ensimmäisen treenipäivän jälkeen, niin en millään jaksanut. Tänään uusi yritys, jos jaksaisin mennä M:n seuraks ulos...

Ongelmana on että ostettiin yhdessä sipsejä ja dippiä tiistaina - siis päivä ennen kun aloitettiin tätä ohjelmaa. Ei tietenkään syöty kaikki silloin, vaan nyt ne houkuttelevat. Söin muutaman sipsin tänään aamulla, ajattelin että teen sen takia 10 minuuttia ekstraa juoksumatolla tai pyörällä tänään. Se tarkoittaa että sen tavallisen 20 minuutin sijan yritän vetää 30 minuuttia!

Sipsien lisäksi söin aamupalaksi tänään ruisleivän, missä oli juustoviipale ja margariinia ja yksi yosa-jogurtti. Juomana oli tuoremehua ja teetä.